työharjoitteluun toinenvuosi ekä viikon

Maanantaina aloitin työharjoitteluun lasten liikunnan tueksi. työskentelin erilaisten lasten kanssa  ja tutustuin heihin koko viikon. työharjoitteluun on ohjelmapalvelut liittyvää.meilla oli eri toimipisteissä joten olin joskus peuhulassa Mantanina ja keskiviikkona sitten Tiistaina,Torstaina ja Perjantaina olin myllymäen koulussa Ip kerhon ohjaajaksi.

Peuhulassa kävi 3-5 v lapset ja aamulla leikkitiin heidän kanssaan sitten klo 10.30 olimme salille pelaamaan palloa sitten klo12 lapset söivät  ja lähtivät kotiin  sitten tuli uusi ryhmän jonka kansa olimme loppu päivää yhdessä,peuhulassa tänään viikkoteema oli pallopelit joten pelättiin palloja lasten kanssa.


Myllymäellä oli 6-9v kerhossa   leikkimme ulkona  niiden koulupäivän jälkeen vähän aikaa  sitten lähtimme valipalalle sen jälkeen  olimme salilla pelaamassa  erilaiset pelit. olimme siellä kunes monet lapset vanhemmat tule hakemaan heitä sitten menimme  loppujenkanssa odotelemassa niiden vanhemmat luokassa.kerhossa tehdään liikunta ja askartelua ja myös leikkimme.



Kommentit