2. tehtävät
Historiallinen henkilöstä
Edvard wilhelm Palanderin oli suomalainen lyseon lehtori ja kielenkääntäjä.
Edvard Wilhelm Palanderin. Lehtori Palanderi asui perheineen talossa kaksikymmentä vuotta (1884–1904). Talon rakennutti 1860-luvulla kapteeni Anselm Grahn, mutta hän ei juurikaan itse asunut rakennuksessa, vaan antoi sen pääsääntöisesti vuokralle.
nykyn talossa jossa palanderin on asunut toimii museona hänen nimensä mukaan eli palanderin talo
meidän ojelmassa esitellän ja tutustutaan museoon keskiluokalaiseen hämeenlinnalaisten elämänmuutosta ja kaupungissa elämää sata vuotta sitten, opaan johdolla.
koululaistenryhmä on ilmainen ja opastus on reilu tunti. opastuksen aikana saa kysysa jos haluat tieta jotain muuta ja jos on kysymysta.
Menu
opastusta jälkeen juodaan kahvia ja teeta ja syödään myos kakkua ja leivat.
3. tehtävät
kurinalistinen matkani ruokaa.
mansikkat tai ryppäret
keksit
täytteruisileivät
salaattia
juoma vesipullo,mehua
banaani tai omenaa
3aamiaista
3lounasta
Historiallinen henkilöstä
Edvard wilhelm Palanderin oli suomalainen lyseon lehtori ja kielenkääntäjä.
Edvard Wilhelm Palanderin. Lehtori Palanderi asui perheineen talossa kaksikymmentä vuotta (1884–1904). Talon rakennutti 1860-luvulla kapteeni Anselm Grahn, mutta hän ei juurikaan itse asunut rakennuksessa, vaan antoi sen pääsääntöisesti vuokralle.
nykyn talossa jossa palanderin on asunut toimii museona hänen nimensä mukaan eli palanderin talo
meidän ojelmassa esitellän ja tutustutaan museoon keskiluokalaiseen hämeenlinnalaisten elämänmuutosta ja kaupungissa elämää sata vuotta sitten, opaan johdolla.
koululaistenryhmä on ilmainen ja opastus on reilu tunti. opastuksen aikana saa kysysa jos haluat tieta jotain muuta ja jos on kysymysta.
Menu
opastusta jälkeen juodaan kahvia ja teeta ja syödään myos kakkua ja leivat.
3. tehtävät
kurinalistinen matkani ruokaa.
mansikkat tai ryppäret
keksit
täytteruisileivät
salaattia
juoma vesipullo,mehua
banaani tai omenaa
3aamiaista
teen, tuoremehun, vastapaistetun croissantin ja marmeladia.
Bagelin, tuorejuuston, kylmäsavulohen ja marinoidun punasipulin , jogurtin hedelmillä, kasviksia ja täysmehun
leipää, kinkkua, salamia,justoa, kasviksia, hedelmiä, jogurttia ja mysliä ja teeta tai mehua
3lounasta
Jasperin lohikeittoa
Serranokinkku ja melonisalaattia
Luomu jauhelihalasagnia
3päivällistä
lihaapulla pappusalaattia
pestolohi
pinaattitaytteiset kalarullat ja kasviksia
Kommentit
Lähetä kommentti