Vanajanlinna ja Hevossilta

Vanajanlinna esittelyt

                               






Hotelli sijaitsee maaseudulla linnassa, Katumajärven vieressä ja 9 km:n päässä Hämeenlinnasta. Hotellissa on ilmainen Wi-Fi, tyylikkäät huoneet ja golfkenttä sekä ravintola.
Vanajanlinnan alueella on hotellihuoneissa ja huoneistoissa yhteensä 194 vuodepaikkaa: perinteistä, linnamaista tai modernia.


Kaikkia huoneita voidaan käyttää joko yhden tai kahden hengen huoneina.
Huoneet ovat käytössä saapumispäivänä klo 15.00 alkaen ja huoneiden luovutus lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä.



Aamiainen sisältyy majoitukseen ja se tarjoillaan Päälinnan ravintolassa arkisin klo 07.00-9.30 ja viikonloppuisin 08.00-10.30.
Vanajanlinnaan ei valitettavasti voi tuoda lemmikkiperheenjäseniä.



                         


Palvelut


Televisio, Päivittäinen siivous, Minibaari, Maksullinen pysäköinti
Ilmainen aamupala ja ilmainen langaton internetyhteys
79 huonetta, Golfkenttä, Ravintola ja baari/aulabaari, Sauna, Maksullinen itsepalvelupysäköinti
Kylpyläpalvelut,11 kokoushuonetta, Ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto
Siivous päivittäin, Kokoushuoneita, Kielitaitoinen henkilökunta ja Hääpalvelut


Vanajanlinna ja Vanajanlinna Group on Premium-segmenttiin asemoitunut matkailun ja majoitus ja ravintola-alan monitoimiyritys jonka kohderyhmänä on laadukkaita kokous ja vapaa-ajanpalveluita käyttävät kuluttajat ja yritykset.
Tarkoitus on myydä ja markkinoida yrityksen tuotteita ja palveluja valitulle kohderyhmälle ajankohtaisin tarjouksin ja kilpailuin.


HENKILÖKUNTA?

Vanajanlinna Oy = 30hlö
Vanajanpalvelut Oy = 30hlö
Vanajanpalvelut Oy

henkilökunta voi tehdä keikkaa missä vain Hämeenlinnan alueen ravintoloissa sekä Levillä, Tahkolla ja Hangossa VG "omistamissa" paikoissa ja jos tulee Vanajanlinnan töihin taiharjoittelu  Tekee kaikkia töitä tutustuen; kerroshoitajan työ, ravintolatyö, kokoustarjoilu ja järjestäminen, respan työt, Harjoittelijan perustehtävät ovat huonesiivous, aamiaispöytä, veisten ja haarukoidaan kiillottaminen, kokouspöytientilan laitto


http://www.vanajanlinna.fi




Hevossilta esittelyt






Hevossilta sijaitsee Forssassa Etelä-Suomessa, 48 km:n päässä Hämeenlinnasta. Majoituspaikkaan kuuluu kesäkäytössä oleva ulkouima-allas, grilli ja aurinkoterassi. Majoitushintaan sisältyy Wi-fi-yhteyden ja yksityisen pysäköintialueen käyttö.


Hevossilta tarjoaa majoitustilaa n. 20-30 hengelle kerrallaan, kesäaikana enemmänkin. 6 eri kokoista hirsimökkiä tarjoaa ainutlaatuiset yöpymiskokemukset museaalisen miljöön keskellä.
Hevossilta tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa retkiryhmille ja on kuulu herkullisesta .Hevossilta ruokaa  koostuu paikallisista suomalaisista tuotteista, joista itse valmistettu. hyvästä palvelustaan ja ainutlaatuisesta historiallisesta miljööstään.





Palvelut

MajoituHevossillan tuottama maatilamatkailu tarjoaa monipuolista mökkimajoitusta, kokous- ja juhlapalveluja, savusaunoja, luomu- ja lähiruokaa, kotiseutumuseon ja retkikohteen.
vaihtoehdoissa on taulu-tv, oleskelualue ja terassi. Täysin varustetussa keittiössä on uuni, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Joissakin majoitusyksiköissä on oma sähkösauna.
Hevossillan asiakkaat voivat varata käyttöönsä majoituspaikan perinteisiä suomalaisia saunamökkejä ilman lisäveloitusta. Majoituspaikassa on baari, ja saatavilla on myös elintarvikkeiden toimituspalvelu ja lounaspaketteja.
                                 
Hevossillassa työskentelevät tekevät töitä kirjaa asiakkat sisään ja ulos. Hoitaa kassaa, laittaa aamupalaa, huolehtii säilytyslokeroista ja myy ja lainaa asiakkaille hotellin palveluita.

                                           



 


                                     
                          http://www.hevossilta.fi/

Kommentit